Despre noi

Despre noi

Pentru noi reputația este bunul cel mai de preț. O câștigăm în fiecare zi și avocații noștri fac acest lucru cu succes de peste 15 ani.

Toți specialiștii au fost atent selecționați punându-se accent pe nivelul pregătirii profesionale, pe spiritul creativ și pe inițiativă. Definitoriu pentru noi este seriozitatea cu care analizăm spețele prezentate de clienții noștri, loialitatea și onestitatea cu care le prezentăm soluțiile posibile.

Echipa noastră, condusă de Silviu Faier, a reprezentat și câștigat numeroase cazuri majore la nivel național, oferind consultanță și asistență juridică în diverse arii de practică pentru clienți din domeniul bancar, companii din industria oil & gas, societăți de asigurare, companii multinaționale de consultanță, companii producătoare de armament, dar și pentru numeroase persoane fizice, fie direct, fie prin rețeaua națională și internațională de parteneri colaboratori.


Warning: include(uasort.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/sdfaier/public_html/wp-includes/general-template.php on line 2756

Warning: include(): Failed opening 'uasort.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home2/sdfaier/public_html/wp-includes/general-template.php on line 2756